כוסות סושי טעימות בטירוף במילוי סלמון

מנת אירוח פצצתית - כוסות סושי מחרפנות

ליעד מנדנד לי כבר כמה זמן להכין משהו בסגנון הטרנד הזה רץ ברשת כבר זמן מה ווואלה בהלםםם איך לא הכנתי לפני !! דמיינו יש לכם אורחים … פצצה של דבר
אז קבלו את הגירסה המחרפנת שלי לכוסות סושי בתבנית מאפינס !!!
שמה לכם פה את אופן הכנת הסושי מהסדנאות שלי !!! תכינו בדיוק ככה

מחכה לשמוע איך יצא
אוהבת מאוד

 

 

רשימת מרכיבים

 

אורז סושי 

  • 2 כוסות אורז סושי של סוגת 
  • 2 כוסות מים קרים 
  • 4 כפות חומץ אורז
  •  כף סוכר 
  • כפית מלח 

המלית סלמון – כמות ל 12 תבנית מאפינס 

  • ‏300 גרם רצועות סלמון טריות או קפואות חתוכים לקוביות
  • ‏כף רוטב סויה
  • ‏כפית וחצי שמן שומשום
  • שן שום כתושה
  • ‏כף שמן זית
  • ‏קורט פלפל שחור גרוס
  • ‏קורט מלח ממש מעט 
  • ‏שתי כפות בצל ירוק קצוץ החלק הירוק

‏לערבב הכל לשים בצד

‏ספייסי מיונז

  • ‏ארבע כפות גדושות של מיונז
  • ‏כף סרירצ'ה 
  • ‏מלח ופלפל לפי הטעם
  • ‏שן שום כתושה 

 

 

הוראות הכנה

  1. שוטפים את האורז היטב, עד שהמים יוצאים כמעט צלולים מסננים היטב 
  2. מעבירים אותו לסיר ומוסיפים את השתיי כוסות מים ונותנים לו לנוח חצי שעה 
  3. מביאים לרתיחה על אש גבוהה כשהסיר מכוסה כל הזמן. כשמתחילים לצאת אדים מנמיכים את האש ומבשלים עוד 10 דקות.
  4. מכבים את הגז, ומשאירים את הסיר סגור 20  דקות.
  5.  מעבירים את האורז לכלי חשוב מאוד לא לפתוח את הסיר במהלך הבישול. הסיבה היא שאנחנו רוצים שהאורז יספח לתוכו את כל הנוזלים, ואם נפתח את הסיר האדים יתנדפו, במקום להיספג באורז.

לחומץ לסושי:

  1. מערבבים בסיר על להבה נמוכה את החומץ, הסוכר והמלח, עד שהסוכר נמס. מצננים.
  2. מזלפים את החומץ על האורז, ומערבבים בתנועות קיפול עם כף עץ. 
  3. מכסים את כלי האורז במגבת בשלב הזה האורז שלנו אמור להיות דביק דביק.

הכנת הכוסות בתבנית מאפינס

  1. לוקחים 3 אצות חותכים אותם לחצי ואז שוב לחצי, יצאו לכם 12 ריבועים די גדולים
  2. ‏שמים בתבנית מאפינס ואז כף גדושה של אורז ומעל כף של הסלמון ככה ממלאים את כל התבנית מכניסים לתנור שחומם מראש טורבו 200 מעלות ל-7 דקות בלבד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה 

איזה כייף שאתם פה!

נפתחו תאריכים חדשים לסדנאות הבישול שלי!
בא לכם להתרגש מאוכל?
ללמוד טריקים שווים ולהתפנק בטעמים מטריפים?
זו ההזדמנות!

מספר המקומות מוגבל מאוד כדי לשמור על חוויה אישית.
מחכה לכם עם סינר, חיוך והמון השראה.