fbpx

טירמיסו איטלקי אורגינלי ללא ביצים

טירמיסו קרימי ומשגע בלי ביצים

קינוח מושלם בקליי קלות גבינת מסקרפונה, שמנת להקצפה,, אבקת סוכר, ביסקוטי, קפה שוקולד וקקאו.
הקינוח האיטלקי הכי פופולרי ומשגע שיש
יאללה כמה דקות וולמקרר
כמה טיפים חשובים
טובלים את הביסקוטי ממש שנייה שלא יתפרקו לכם
הקפה צריך להיות קר
השמנת מתוקה צריכה להיות קרה מאוד בזמן ההקצפה
לא להקציף את השמנת יותר מדי שלא תהפוך לחמאה
להכניס למקרר למינימום 4 שעות
אוףףףףףףףףףףף טעים לי לאללה

רשימת מרכיבים

  • 200 גרם ביסקוטים – חבילה שלמה
  • 4 כפות קפה נמס מעורבבות עם1/2 כוס מים
  • חבילה גבינת מרסקפונה (250 גרם)
  • מיכל שמנת להקצפה
  • 4 כפות אבקת סוכר
  • 4 כפות ליקר קפה
  • כף קקאו

הוראות הכנה

  1. בקערת מיקסר מקציפים גבינת מרסקפונה עם אבקת סוכר כחצי דקה במהירות גבוהה.
  2. מוסיפים שמנת להקצפה ומקציפים יחד כשתי דקות או עד שהמוס מתייצב.
  3. טובלים את הביסקוטים בקפה משני הצדדים ומניחים בבסיס התבנית.
  4. מניחים בצפיפות כך שיכסו לגמרי את הבסיס.
  5. יוצקים מעל חצי ממוס השמנת, מפזרים טבעות שוקולד או לחילופין מגרדים שוקולד מריר
  6.  טובלים שוב בשקוטים בקפה ומניחים מעל למוס בצפיפות.
  7. יוצקים מעל את המוס שנותר ומישרים את פני העוגה.
  8. מפזרים מעל אבקת קקאו ומתענגים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה