קינוח מושלם בקליי קלות גבינת מסקרפונה, שמנת להקצפה,, אבקת סוכר, ביסקוטי, קפה שוקולד וקקאו.
הקינוח האיטלקי הכי פופולרי ומשגע שיש
יאללה כמה דקות וולמקרר
כמה טיפים חשובים
טובלים את הביסקוטי ממש שנייה שלא יתפרקו לכם
הקפה צריך להיות קר
השמנת מתוקה צריכה להיות קרה מאוד בזמן ההקצפה
לא להקציף את השמנת יותר מדי שלא תהפוך לחמאה
להכניס למקרר למינימום 4 שעות
אוףףףףףףףףףףף טעים לי לאללה
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה