טארט חלב עולמי, קרימי, חמאתי וואוו אין לי מילה לתאר את הטעם הזה
קינוח דרום אפריקאי מסורתי שמאוד מרגש אותי
חופשי מחזיר אותי לטזמניה ( אי בדרום אוסטרליה)
כל ביקור שלנו ממלבורן לטזמניה חמותי לינדה היתה אופה לנו את זה כפינוק חורפי מהמם אחריי ארוחת ערב שהיא ואני היינו מבשלות יחד עם הירקות הטרייים שרגע לפני חמי מקס שעף על הגינה שלו עד כדיי כך שהוא נותן לקישואים וגדול על מימדיים לא הגיוניים חחחחח ואסור להגיד לו כלום לגבי זה
כל שאלה אני כאן
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה
2 תגובות
תודה על המתכון, קראתי ספר שבו הדמות הראשית מדרום אפריקה ומספרת על הטארט חלב שהיא מכינה והחלטתי לחפש מתכון ולאפות. אשמח לדעת אלו התאמות אני צריכה לעשות מבחינת כמויות כך שיתאים לתבנית פאי מס׳ 26. תודה🙏🏻
הי יקרה , הכמויות שלי במתכון מתאימות לתבנית 26