fbpx

חטיף גרנולה מהמם עם שוקולד וקוקוס

קבלו את החטיף גרנולה שתנשנשו כל היום

רוצו לקנות שיבולת שועל אם אין לכם
שוקולד בטוח יש לכם מייפל בחייאת נכון שיש לכם ?
בקיצורררררררר
קבלו את החטיף/ נשנוש / טירוף של טעמים
כן כן תכינו ואז תגידו לי וואוו ורד לא להאמין !!! הקוקוס השוקולד המייפל השיבולת !!! הצילווווווו
אז במקום לקנות חטיפי בריאות לא בריאים ומלאים סוכר וחרטא
תכינו את החטיף גרנולה מהמם הזה שלי
תכפילו כמות ולמקפיא
בבוקר עם יוגורט בצהריים עם הקפה

רשימת מרכיבים

  • 3 כוסות שיבולת שועל ( לא אינסטנט)
  • כוס שבבי קוקוס
  • 1/2 כוס שוקולד ציפס
  • 2 כפות שמן
  • 2 כפות שמן קוקוס או חמאת קוקוס
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כוס סירופ מייפל
  • 1/2 כפית קינמון
  • לבן של הביצה
  • כוס וחצי חמוציות או צימוקים

הוראות הכנה

  1. מערבבים את כל המרכיבים יחד ומעסים היטב חוץ מהלבן של הביצה .
  2. בקערה נפרדת מקציפים את הלבן עד שהופך לקצף לבן – ממש דקה מקסימום
  3. מוסיפים לתערובת ומערבבים היטב
  4. משטחים במגש שטוח על נייר אפייה
  5. אופים בחום 150 מ כ 45 דקות
  6. שימו לב שלא ישרף צריך לצאת שחום וקריספי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה