fbpx

חזה עוף בתנור במרינדה משגעת

מתכון לחזה עוף בתנור טעים ומהיר בכלום עבודה

בזמן שאינסטגרם חוסם חצי עולם , ולי נעלמו 300 עוקבים אני יותר ויותר מתרגשת מהאתר שלי !!! אנחנו כל כך חשופים לתקלות ולבאגים של אינסטגרם שזה מלחיץ לאללה, וכמובן שאין באג שיעצור אותי מלהעלות מתכון !!!!!!!!

כמה פעמים קורה לנו בשבוע שפשוט אין חשק לבשל ולא עולה שום רעיון בראש כן גם לי זה קורה חחח
קבלו מתכון לחזה עוף במרינדה חלומית!!!
תדאגו לייבש היטב את הפילה שלא יהיו בו נוזלים
לעטוף הייטב בתיבול
לדאוג שהתנור יהיה חם מראש
מחכה לשמוע איך יצא

רשימת מרכיבים

  • 4 יחידות חזה עוף שלמים, (פרפר)
  • 2 כפות שמן זית

לתערובת התיבול :

  • 1.5 כפות סוכר חום
  • כפית פפריקה מרוקאית בשמן
  • חופן אורגנו טרי או יבש
  • חצי כפית צ’ילי גרוס
  • כפית אבקת שום
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • פטרוזיליה קצוצה להגשה

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. חוצים כל פרפר לשניים
  3. מורחים את 2 כפות השמן זית על החזה עוף משניי הצדדים
  4. מסדרים בתבנית אפייה
  5. מערבבים בקערה את כל מרכיבי התיבול
  6. מוודאים שתערובת התיבול מכסה את חזה העוף משניי הצדדים
  7. צולים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות 20 דקות, או עד שהעוף זהוב.
  8. לא לאפות אותו יותר מדי כדי שלא יתייבש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה