תחזיקו חזק .. דונאטס אפויים ומטריפים 🍩🍩🍩
אני מודה !!!! תמיד אני מחפשת את התהליך הבריא יותר .. הטיגון עסיסי ברור אבל מבטיחה לכם כל מי שיעז להכין את הדונאטס האלו שלי לא יטגן שוב לעולם .. חחחח טוב אולי נסחפתי
אז ככה יש לנו פה בלילה פשוטה ביותר
שיחקתי עם הקמחים .. השתמשתי בשרית פלסטיק במקום שקית זילוף .. חחח אין על ענתיקיות !!
הטופינד יכול להיות מה שאתם רוצים אני בחרתי בקינמון וסוכר חום
מחממים תנור ל 180 מעלות צלזיוס
תכינו 2 תבניות אפייה של דונאטס ,אם אין אז אפשר תבנית של קאפקייק, חשוב לשמן או לשים ניירות .
ציפוי חמאה וקינמון
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה