איזה קינוח מעלף הכנו לכם אני ושרית עטר המהממת שלי לכבוד החג
בצק מושלם ב 2 דקות עבודה, אפשר להמיר את החמאה לנטורינה לגרסת פרווה
גם אם לא התעסקתם עם בצק לפני מבטיחה לכם 100% הצלחה ! אי אפשר לטעות פה
התפוחים מתקרמלים להם באפיה יחד עם הדבש
הפריכות של הבצק וואואו אמיתי
בקיצוררררר אתם מכינים
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה