אחריי 250 מופלטות ו 150 גרם חמאה וליטר דבש עברתי לירקות !חח
בטטה אפויה בתנור עם שום אפוי ורוטב מעלף
אני חייבת להגיד שזה לא היה הירק המועדף עליי ולמדתי לאהוב אותו באוסטרליה
בילדות הכרתי אותו צף לו בשלמותו בתוך סיר של חמין
אצלי בבית כולם עפים על בטטה אפוייה והגירסה זאת כל כך פשוטה וטעימה אש
אפשר לפזר מעל הבטטות פטה ואז לאפות את ה 5 דקות האחרונים
אחלה דבר
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה