אתם תיפלו על מגש שלם אני מרגישה כמו חביתוששששש כי אכלתי ואכלתי ואכלתי כל ביס חלום קראנצ'י לאללה כאילו אתם אוכלים תפוצ'יפס
והרוטב איולי הצילוווו איך עוצרים אלוהים טוב הוא מסוכן לאללה מזהירה אותכם
באוסטרליה אצבעות דגים היתה ארוחה שבועית ומשם המתכון
אתם לא חייבים להוסיף את הפרמזן אם בא לכם גרסת פרווה
מתרגשת אש לשמוע מה יש לכם לומר אם תצליחו לדבר אחרי חחחחחחחחחחחחחחחחח
מפזרים את הציפוי תירס על המגש. מרססים בשמן, ואופים כ 5 דקות עד להזהבה.
מוציאים מהתנור, מוסיפים את הפפריקה ופרמזן ומערבבים.
מערבבים ביצה, מיונז, אבקת שום מלח ופלפל.
חותכים את הדג לרצועות.
מכניסים את הדגים לבלילה, ואז לפירורים, מצפים היטב.
אפייה: מעבירים לתבנית אפייה. מרססים את הדגים במעט שמן או פשוט מטפטפים מעל
אופים כ 15-20 דקות או עד שהם פריכים מבחוץ.
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה