fbpx

אצבעות דג אפויות קראנצ'יות בטירוף

אצבעות דגים אפויות הכי טעימות בעולם

אתם תיפלו על מגש שלם אני מרגישה כמו חביתוששששש כי אכלתי ואכלתי ואכלתי כל ביס חלום קראנצ'י לאללה כאילו אתם אוכלים תפוצ'יפס
והרוטב איולי הצילוווו איך עוצרים אלוהים טוב הוא מסוכן לאללה מזהירה אותכם
באוסטרליה אצבעות דגים היתה ארוחה שבועית ומשם המתכון
אתם לא חייבים להוסיף את הפרמזן אם בא לכם גרסת פרווה
מתרגשת אש לשמוע מה יש לכם לומר אם תצליחו לדבר אחרי חחחחחחחחחחחחחחחחח

רשימת מרכיבים

  • 600 ג גרם / פילה דג לבן
  • תרסיס שמן – קניתי את התרסיס קנולה של בית השיטה והוא משגע
  • 1/2 1 כוסות (75 גרם) ציפוי תירס
  • כף פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית מלח ופלפל
  • כפית אבקת שום
  • ביצה
  • כף מיונז

איולי מהסרטים

  1. 4 כפות מיונז
  2. כף חרדל
  3. ¼ לימון סחוט
  4. מלח ופלפל
  5. כפית שמיר קצוץ פטרוזיליה
  6. כף צלפים

הוראות הכנה

ציפוי תירס קלוי:

מפזרים את הציפוי תירס על המגש. מרססים בשמן, ואופים כ 5 דקות עד להזהבה.
מוציאים מהתנור, מוסיפים את הפפריקה ופרמזן ומערבבים.

בלילה:

מערבבים ביצה, מיונז, אבקת שום מלח ופלפל.

חותכים את הדג לרצועות.
מכניסים את הדגים לבלילה, ואז לפירורים, מצפים היטב.

אפייה: מעבירים לתבנית אפייה. מרססים את הדגים במעט שמן או פשוט מטפטפים מעל
אופים כ 15-20 דקות או עד שהם פריכים מבחוץ.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה