אני מאוד מתרגשת לחלוק איתכם את האהבה הגדולה שיש לי למטבח האסייתי
אחריי 17 שנה במלבורן אוסטרליה נחשפתי ולמדתי את המטבח האסייתי מקרוב
למי שלא יודע המנה שבזכותה עברתי אודישן במסטר שף היתה קארי … האוכל התאילנדי והאסייתי זו בעצם ההתמחות והאהבה הגדולה שלי
קצת על הסדנא:
סדנא מעשית של 4 שעות
אלמד אתכם שיטות וטכניקות בישול שיעיפו אתכם
נלמד להכין מוקפצים סלטים ועוד …ונטרוף מה שבישלנו
מה נלמד בסדנה?
פאד תאי טופו כמו בתאילנד עם אטריות שלא נדבקות
דפי אורז ממולאים בירקות מוקפצים עם שום ג׳ינג׳ר וסויה
מוקפץ פילה עוף משגע
סלט כרוב אסייתי קראנצ’י ממכר
כרובית ברוטב צ׳ילי חריף מתוק עבודת יד
שימוש בווק וחיתוך בסכין כמו שף מקצועי
בואו יהיה כייף 🙂