קישואים צרובים במחבת עם טיפטיפונת שמן ואז מעיפים עלייהם עשבי תיבול, לימון בלסמי ומלח וואוו איזה רעיון מושלם לפסח או לכל יום בשנה !!!
איזה שילוב מהמם של הקישוא הירוק והצהוב יחד עם הירק ממש צלחת יפהפייה
אם ישאר לכם משהו בצלחת גרדו קצת גבינת פטה והנה ארוחת צהריים מושלמת
תדאגו לייבש את הקישואים בנייר ניגוב להסיר נוזלים אחריי החיתוך
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה